Kursus i historisk madlavning

Synes du historisk madlavning på brændekomfur lyder spændende så afholder vi et kursus, hvor du vil få historisk viden om madlavning og råvarer fra 1800-tallet, samt selv afprøve kunsten.
Udsolgt

Synes du historisk madlavning på brændekomfur lyder spændende,
så afholder vi et kursus, hvor du vil få historisk viden om madlavning og
råvarer fra 1800-tallet, samt selv afprøve kunsten. 

  • HVORDAN FYRER MAN I ET BRÆNDEKOMFUR?
  • HVORNÅR BEGYNDTE MAN AT BRUGE KØDHAKKEREN?
  • ER BOLLEMÆLK NOGET MAN KAN SPISE?
  • KAN MAN SKRUE OP OG NED PÅ ET BRÆNDEKOMFUR?
  • HVAD SPISTE MAN TIL MIDDAG FOR GODT 100 ÅR SIDEN?

Vælg billetter


 

Sted


Frilandsmuseet Hjerl Hede Hjerlhedevej 14
7830 DK-Vinderup, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google